Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/acnespecialist.dk/public_html/acne_treatment/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695
Acne Treatment | Aknepakken
Acne Treatment | Aknepakken
21536
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21536,page-child,parent-pageid-21515,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Aknepakken

Aknepakken

 

Pakkeløsning

Behandlingsforløb

Effektive behandlinger

Information om vores Aknepakke

Her har vi samlet nyttig information om vores “akne-pakke,” som er en kombination af 3 forskellige og meget effektive behandlinger af akne, som kun må gives af hudlæger.

Ved at kombinere medicinsk behandling med peelinger og laserbehandlinger opnår man både en løsning på kort og lang sigt til behandling af akne og akne ar.

Om behandlingsforløbet

 

Behandlingsforløbet indeholder tre effektive behandlinger, som strækker sig over tre besøg hos AkneSpecialisten. Klik herunder for at læse mere:

 

[WPSM_CC id=22549]

Om akne behandlingen

 

Det er en fordel at møde uden make-up. Inden hver behandling afrenses ansigtet for snavs, fedt og døde hudceller med et mildt rensemiddel, mens du ligger på behandlerlejet. Klik herunder for at læse mere:

[WPSM_CC id=22551]

Før behandling

Efter behandling med laser – inden opstart af Isotretinoin

Læs mere om Aknepakken

[WPSM_CC id=22552]