Acne Treatment | Laser
21543
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21543,page-child,parent-pageid-21515,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Laser behandling

 

Hurtig resultat

Ingen bivirkninger

Smertefri behandling

Effektiv behandling af akne med laser (Regenlite Transform)

Regenlite Transform® er en ny og skånsom laser, som effektivt behandler akne og røde ar i huden. Behandlingen laver ingen skader på huden og er effektiv til behandling af bumser og til behandling af ar efter akne.

 

Sådan virker Regenlite Transform Laser

 

Laserens lys absorberes i huden, dræber acne bakterier, stimulerer sårhelingsprocesser og hudens immunsystem til at dæmpe betændelsen ved acne. Studier har vist, at det betændelsesdæmpende signalmolekyle TGF-β øges op til 15 gange i huden efter en laserbehandling. Hudens produktion af bindevæv stimuleres, hvilket udglatter ujævnheder og ar samt reducerer antallet af hudorme.

Før behandling med laser

Efter behandling med laser

 

Læs mere om laser behandling

[WPSM_CC id=22315]

[showhide type=”post” more_text=”Flere spørgsmål? Læs mere her.” less_text=”luk”]

[WPSM_CC id=22321]

[/showhide]

Hvordan ser en behandling ud?

Som det første sted i Skandinavien kan AkneSpecialisten tilbyde laserbehandling af akne med Regenlite Transform®. Laseren anvendes internationalt til behandling af patienter med akne – med stor succes. I videoen kan du se, hvordan laserbehandlingen foregår – og du kan se resultater af behandlingen.