Laserbehandling af acne - effektiv og sikker acne behandling
21731
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21731,page-child,parent-pageid-21719,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Effektiv laserbehandling af acne

Hurtig resultat

Ingen bivirkninger

Smertefri behandling

Effektiv behandling af acne med laser

Regenlite Transform® er en ny og skånsom laser, der effektivt behandler acne og røde ar i huden. Behandlingen laver ingen skader på huden og er effektiv til behandling af bumser og til behandling af ar efter akne.

 

Sådan virker Regenlite Transform Laser

 

Laserens lys absorberes i huden, dræber acne bakterier, stimulerer sårhelingsprocesser og hudens immunsystem til at dæmpe betændelsen ved acne. Studier har vist, at det betændelsesdæmpende signalmolekyle TGF-β øges op til 15 gange i huden efter en laserbehandling. Hudens produktion af bindevæv stimuleres, hvilket udglatter ujævnheder og ar samt reducerer antallet af hudorme.

Før behandling med laser

Efter behandling med laser

 

Læs mere om laserbehandling mod acne

Vi anbefaler, at du har vasket dit ansigt i vand og mild sæbe og fjernet evt. make-up inden behandlingen. I klinikken renses huden omhyggeligt. I mange tilfælde vil det være en fordel at foretage en mild peeling (dybderens) af huden inden laserbehandlingen. Under laserbehandlingen skal du anvende en dækkende beskyttelsesbrille. Behandling af et ansigt tager cirka 15 minutter.
Man oplever en varmefornemmelse i huden under behandlingen, som nogle finder en smule ubehagelig. Regenlite Transform anvender lave energiniveauer og laver en biologisk stimulation i vævet, og laseren laver ingen skade på huden.
Effekten af laserbehandlingen viser sig efter ca. 2 uger. Er der sparsom effekt af laserbehandlingen, gentages behandlingen efter ca. 4 uger. Man må påregne op til 3 laserbehandlinger for at opnå et markant resultat på akne. Effekten på røde ar og ujævnheder i huden viser sig i samme periode.
Traditionelt tilbydes behandlinger med IPL systemer (blitzlamper) på andre klinikker, men behandlingerne kan ikke sammenlignes. Hvor effekten af Regenlite Transform typisk ses efter én behandling, skal IPL behandlinger gentages, ofte 5-10 gange, for at have en effekt på akne. Effekten af Regenlite Transform laseren er overlegen i alle studier, og den samlede pris og tidsforbruget er betydeligt lavere med Regenlite Transform, som udelukkende anvendes på hudlægeklinikken i Odense.
Ja. Flere videnskabelige studier har dokumenteret sikkerheden ved laserbehandlingen og laseren er endvidere godkendt af the Food and Drug Administration (FDA) i USA til behandling af akne. I hudlægeklinikken i Odense udføres behandlingen af specialuddannet personale, og Sundhedsstyrelsen foretager tilsyn på klinikken.
Nej. Regenlite er videnskabeligt testet, og der er ikke rapporter om væsentlige bivirkninger. Nogle bemærker let rødme og prikken i huden i op til 1 time efter behandlingen, hvilket skyldes histaminfrigivelse. Dette forsvinder af sig selv.
Hvis du tager antihistamin, binyrebarkhormon, gigtpiller eller anvender binyrebarkhormoncreme eller Aloe Vera-holdige cremer på det hudområde, der skal behandles, reduceres virkningen af Regenlite Transform. Det anbefales derfor, at du holder pause med dette i 3 dage forud for og 3 dage efter laserbehandlingen. Rygere anbefales rygestop 24 timer forud for laserbehandlingen, da rygning sammentrækker de små blodkar, som laseren skal afsætte sin energi i.
Når akne efter laserbehandlingerne er under kontrol, oplever en del, at akne ikke vender tilbage. Hvis akne vender tilbage, kan laserbehandlingen gentages, og man kan derved forstærke effekten af laserbehandlingen. Man kan dog ikke forvente at blive 100 % fri for akne, da hudsygdommen forværres af faktorer som stress og hormonsvingninger, som laseren ikke fjerner.

Sådan foregår en acne laserbehandling

Som det første sted i Skandinavien tilbyder AcneSpecialisten laserbehandling af acne med Regenlite Transform®.
Laseren anvendes internationalt til behandling af patienter med akne – med stor succes. I videoen kan du se, hvordan laserbehandlingen foregår – og du kan se resultater af behandlingen.