Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/acnespecialist.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695
Om os – Acne Specialisten
Om os – Acne Specialisten
21645
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21645,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

OM OS

 

Speciallægeklinik i Odense

Behandlinger af akne og aknear

Skræddersyede behandlingsforløb

Emil Henningsen

Emil Henningsen har mere end 10 års erfaring som læge og er i dag en af Europas absolut førende speciallæger indenfor akne/aknear behandlinger samt indenfor kosmetisk og æstetisk dermatologi. Han har mange års erfaring fra sit arbejde som dermatolog i Danmark og i udlandet, hvor han blandt andet har arbejdet på privatklinikker i London.

 

Hans patienters høje tilfredshed skyldes ikke blot hans store erfaring, men i lige så høj grad, at han ser mennesket bag ansigtet. Som specialiseret dermatolog har Emil Henningsen en unik viden om huden, og han betragter sit arbejde som en fusion af videnskab og kunst.

 

Emil Henningsen har stor erfaring i alle dermatologiske behandlinger, hudkirurgi, kemiske peelinger og ikke mindst laserbehandlinger. Han har undervist kommende speciallæger i hud- og laserbehandlinger på Syddansk Universitet og Odense Universitetshospital. Han deltager flere gange årligt på internationale dermatologiske kongresser og besøger ofte kolleger i sit store, internationale netværk, hvor han udveksler erfaringer og bringer nye behandlinger og idéer med sig hjem.
AkneSpecialisten vurderer og behandler hver uge patienter fra det meste af Europa og Mellemøsten, som rejser til Odense for at modtage vores specialiserede behandlinger af akne og akne ar.

Pia Anicka

Pia Anicka er specialuddannet dermatologsk sygeplejerske og du vil møde hende hos AkneSpecialisten, hvor hun udfører behandlinger med vores non-ablative lasere, peelinger, micro-needling (Dermapen) og rådgiver om hudpleje og kost. Alle behandlinger udføres i et tæt samarbejde med speciallæge Emil Henningsen.

 

Pia Anicka har stor viden om huden og hudsygdommen akne. Hun kan informere om alle AkneSpecialistens behandlinger og kan hjælpe med at vurdere din hud og planlægge et individuelt behandlingsforløb. Hun lægger vægt på, at dine ønsker opnås og at vi sammen kan finde en tilfredsstillende behandling. Hun vil trække på sin professionelle erfaring og faglighed, inden hun evaluerer og tilbyder dig behandling.
Derudover har Pia Anicka stor erfaring i kosmetiske injektionsbehandlinger med ikke-permanente fillere og botulinum toksin, og hun vil altid kunne give dig en kompetent og faglig rådgivning i disse behandlinger.